Leírás és Paraméterek
A makró és mikorelemek teljesen lefedik a felnőtt kutyák szükségleteit. A magas C-vitamin tartalom segíti a kollagén bioszintézist, és ezzel biztosítja a jobb regenerációt a csontok és porcszövetek, illetve a sebek gyógyulását.
A C-vitamin tartalom hozzájárul az ellenálló képesség növeléséhez, arányban sz immunrendszerben tartalmazott probiotikumokkal, melyek pozitívan alakítják a bél mikroflórát. Az immunerősítő tartalom blokkolja a nem kívánatos vírusok (parvovirus, rota és coronavírus) szaporodását.
Összetevők: rizs, kukorica, hús és az állati eredetű termékek 31% (szárított baromfihús, szárított halhús, lazac kivonat) melléktermékek növényi eredettel (kukorica glutén*, répa, szárított burgonya) zsírok és olajak (baromfi zsír, napraforgó olaj, lazac olaj) élesztő, yucca , pro biotikumok, ásványi anyagok és vitaminok.
*A kukoricában nincs glutén! A prolamin fehérjecsalád tagjai valóban megtalálhatóak a kukoricában, de nincs benne se glutén, se külön gliadin vagy glutetin. A kukorica glutén elnevezés megtévesztő, eredetileg az állati takarmányozásra szánt kukorica fehérjekeveréket hívják úgy, hogy KUKORICA GLUTÉN.
Továbbá tartalmaz antioxidánsokat, tartósítószereket, aromát növényi (rozmaring olaj) és állati (kacsamáj olaj) eredettel.
Vitaminok: vitamin E (alfatokoferol). 124 mg/kg, vitamin A (EU 672) 14.200m.j/kg, vitamin D3 (EU 671) 1400 m.j/kg, Fe (vas-szulfát monohidrát E1) 150 mg/kg, I (kálium-jodid E2) 0,7 mg/kg, Co (kobalt-szulfát heptahidrát E3) 0,5 mg/kg, Cu (réz-szulfát pentahidrát E4) 13 mg/kg, Mn (mangán-oxid E5) 65 mg/kg, Zn (cink-oxid E6) 125 mg/kg, Se (szelén-szulfát E8) 0,35 mg/kg
Analitikus összetevők:
- Protein 24.0%
- Zsír 11.0%
- Hamu 4.6%
- Rostanyag 2.9%
Etetés: Az eledelt adagoljuk száraz állapotban, esetleg felöntve langyos vízzel, vagy langyos erőlevessel. Leöntést követően 10 perc után a napi adagolni, miután a szemcsék megszívták magukat. Mindig biztosítsunk megfelelő mennyiségű friss vizet kedvencünknek!
Tárolás: Tárold száraz, hideg (18 °C-ig) és szellőző helyen.